Menu
Your Cart

Afine

Arbustul de afine ( specia Vaccinium . Cyanococcus ) este un arbust înflorit care produce fructe de padure cu o nuanță albăstruie, purpuriu - cunoscut și sub numele de afine.

Cele mai comune două tipuri sunt:

Afine de cu tufa inalta: cel mai obișnuit soi cultivat în Europa.

Afine joase sau „sălbatice”: de obicei mai mici și mai bogate în anumiți antioxidanți.


Afinele sunt dulci, hrănitoare și populare. Etichetat un superaliment, sunt sărace în calorii și incredibil de bune pentru tine.

Sunt atât de gustoase și hranitoare încât mulți oameni le consideră fructul lor preferat.Afine Proaspete
Stoc Epuizat
Brand: Banat Blue Greutate: 0.25kg
Afine Proaspete Afine proaspete din tinutul Banatului, dulci si aromate culese bob cu bob si livrate direct la tine acasaArbustul de afine ( specia Vaccinium . Cyanococcus ) este un arbust înflorit care produce fructe de padure cu o nuanță albăstruie, purpuriu - cunoscut și sub numele de afine...
10,00 Lei Fără TVA:9,17 Lei
Afine pentru Gem - 1Kg
Stoc Epuizat
Brand: Banat Blue Greutate: 1.00kg
Afine pentru Gem - 1KgArbustul de afine ( specia Vaccinium . Cyanococcus ) este un arbust înflorit care produce fructe de padure cu o nuanță albăstruie, purpuriu - cunoscut și sub numele de afine. Cele mai comune două tipuri sunt:Afine de cu tufa inalta: cel mai obișnuit soi cultivat în Eu..
20,00 Lei Fără TVA:18,35 Lei
Brand: Banat Blue Greutate: 1.00kg
Afine Congelate - 1KgArbustul de afine ( specia Vaccinium . Cyanococcus ) este un arbust înflorit care produce fructe de padure cu o nuanță albăstruie, purpuriu - cunoscut și sub numele de afine. Cele mai comune două tipuri sunt:Afine de cu tufa inalta: cel mai obișnuit soi cultivat în Eur..
20,00 Lei 16,00 Lei Fără TVA:14,68 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)