Menu
Your Cart

Despre Noi

Nu a fost ușor, dar am reușit să ajungem acolo unde ne-am propus în nouă ani.

Am început în anul 2011 cu plantație test de jumătate de hectar și am ajuns în prezent la o suprafață de doua sute de hectare.

După ce am testat o gamă largă de varietăți ne-am oprit la nouă dintre acestea și anume: Duke, Bluegold, TopShelf, Draper, Chandler, Liberty, Valor, Aurora și Last Call. 

Recoltarea acestora începe în primele zile ale lunii iunie cu Duke, probabil cea mai cunoscută varietate din emisfera nordică și se încheie la mijlocul lunii septembrie cu Last Call, o varietate noua dar cu proprietăți organo-leptice net superioare celorlalte varietăți tardive traditionale.

Ca să obținem cele mai bune rezultate în ceea ce priveste polenizarea și implicit fructificarea, folosim atât albinele din stupina proprie cat și bondari.

Pentru irigarea plantelor folosim preponderent apa de ploaie pe care cu ajutorul sistemului de drenaj foarte bine pus la punct o adunăm de pe întreaga suprafață a plantației  în cele două lacuri de acumulare.

Pentru o biodiversitate cât mai mare și pentru a atrage cât mai multe insecte benefice am plantat gazon și flori de jur împrejurul plantației.

 

Datorită faptului că dorim să oferim fructe cât mai proaspete și bune din punct de vedere calitativ recoltatul se face manual si eșalonat.

Fructele se culeg la momentul potrivit, când cantitatea de zahăr e potrivită, culoarea e uniformă și fermitatea lor ne permite transportul în siguranță pe distanțe mari.

Având în vedere că la recoltat  folosim un număr mare de culegători, aproximativ o mie de persoane, avem un program de logistică foarte bine elaborat astfel încât fructele ajung în camera frigorifică in cel mult o oră de la momentul în care au fost culese.

 

Pentru a ne acorda un plus de încredere dorim să menționăm că suntem certificați GlobalGAP și GRASP.

Adresa
Ferma Vegetala, Nr. 152,
Olosag, Timis,
Cod postal 307402
Orar
Luni-Vineri: 09:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminca: Inchis

Contacteaza-ne