Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

1. PREVEDERI GENERALE

Site-ul https://banatblue.ro (”Website-ul”) este proprietatea societatii Campo D’Oro S.R.L.cu sediul social în Stiuca, sat Olosag, Ferma Vegetala, nr 152, jud. Timis, înscrisa în Registrul Comertului sub nr. J35 / 1033 / 2001, cod unic de înregistrare 14193130, cod de înregistrare în scopuri de TVA RO 14993130, denumita în cele ce urmeaza ”Campo D’Oro”. Produsele promovate si oferite spre vânzare în cadrul Website-ului sunt denumite în cele ce urmeaza ”Produsele”. Pentru achizitionarea Produselor, Clientul va plasa o comanda, denumita în cadrul Websiteului ”Comanda”, prin validarea tuturor Produselor incluse la un anumit moment în cosul de cumparaturi, urmând ca lista produselor adaugate în cos sa poata fi consultata în sectiunea din Website denumita ”Cos de cumparaturi”. Modalitatea de utilizare a Website-ului precum si conditiile contractuale aplicabile în relatia dintre Campo D’Oro si Clientii sai sunt guvernate de prevederile acestor Termene si Conditii.

Prin acceptarea Termenelor si Conditiilor, dumneavoastra sunteti de acord ca:

(i) Clientul va actiona în nume propriu în utilizarea Website-ului;

(ii) Clientul va furniza informatii corecte si complete în vederea utilizarii Website-ului;

(iii) Clientul nu va utiliza Website-ul si/sau oricare dintre informatiile dis-ponibile în cadrul Website-ului pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revine, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, continutul, ofertele, produsele sau serviciile furnizate de catre Campo D’Oro prin intermediul Website-ului sau obtinute de catre Client, în orice fel, ca urmare a utilizarii Website-ului, fara a obtine consimtamântul expres, prealabil si scris al SC Campo D’Oro SRL.

(iv) Clientul nu va utiliza Website-ul în niciun mod care ar putea afecta în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de catre alti clienti sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncarca sau deteriora serverele sau retelele sau ale unor terte persoane; si ca (vii) Clientul nu va utiliza Website-ul în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termene si Conditii sau prin alte politici relevante. Clientul este obligat sa ia cunostinta de si sa accepte Termenele si Conditiile, precum si celelalte politici relevante pentru utilizarea Website-ului, bifând casuta „Am luat la cunostinta si sunt de acord cu termenele si conditiile de utilizare a Website-ului“. Pentru folosirea in bune conditii a Website-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie si de a respecta “Termenele si Conditiile” prevazute în acesta, precum si orice alte politici relevante ale Website-ului, asa cum acestea vor fi notificate sau puse la dispozitia Clientului la un anumit moment. Campo D’Oro îsi rezerva dreptul de a modifica unilateral în orice moment Termenele si Conditiile, precum si orice alte politici relevante, Clientul urmând a fi înstiintat despre aceste modificari în momentul accesarii Website-ului, prin afisarea unui pop-up la momentul accesarii. Continuarea folosirii Website-ului în orice fel, inclusiv prin achizitionarea de Produse, ulterior modificarii Termenelor si Conditiilor, reprezinta acceptul furnizat de catre Client cu privire la modificarile efectuate. Termenele si Conditiile modificate vor fi aplicate oricarei comenzi/tranzactii începând cu ziua modificarii acestora. Clientul este sfatuit ca, anterior emiterii/validarii unei Comenzi, sa consulte cu atentie Termenele si Conditiile, precum si orice alte politici relevante, pentru a putea lua la cunostinta eventualele modificarile aparute. În acelasi timp, Clientul va salva o versiune a Termenelor si conditiilor valabile la momentul înregistrarii Comenzii. Campo D’Oro nu poate fi tinut raspunzator fata de Client si/sau fata de terte persoane pentru lipsa de functionalitate sau pentru functionarea neconforma a Website-ului. 


2. UTILIZATORUL WEBSITE-ULUI 


Utilizatorul Website-ului este: 

• persoana fizica, în varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, 

• orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate si functionand în conformitate cu legile din Romania, actionand în numele si pe seama persoanei juridice, 

• orice persoana fizica autorizata (PFA); care acceseaza, rezerva sau achizitioneaza Produse prin intermediul Website-ului, denumit în cadrul acestor Termene si Conditii, “Client”. 


3. CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI 


În cadrul Website-ului, Clientul va putea vizualiza toate Produsele din portofoliul Campo D’Oro, disponibile pentru vanzarea pe site, împreuna cu o prezentare a caracteristicilor principale ale acestora si va putea rezerva si achizitiona Produsele dorite, în considerarea informatiilor redate în continuare în cadrul prezentei Sectiuni III a acestor Termene si Conditii.

 

3.1 Caracteristicile Produselor oferite spre comercializare în cadrul Web-site-ului Produsele oferite spre vanzare în cadrul Website-ului sunt însotite de o descriere a caracteristicilor principale ale acestora, oferind astfel Clientului posibilitatea sa ia cunostinta de informatiile esentiale cu privire la caracteristicile Produselor înainte de a finaliza o Comanda. Imaginile folosite în cadrul descrierii Produselor pe Website nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Campo D’Oro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si neputand fi reproduse în mod identic. Prin efectuarea unei Comenzi de Produs, Clientul recunoaste ca a luat cunostinta de toate datele afisate pe Website despre Produsul Rezervat (cum ar fi denumire, pret, descriere, compozitie, cantitate, informatii speciale despre Produs etc.) si ca le accepta fara nicio rezerva. 


3.2 Disponibilitatea Produselor 

Ofertele de Produse si preturile afisate pe Website sunt valabile atata timp cat sunt vizibile pe Website si în limita stocului disponibil. Disponibilitatea Produselor supuse unor reduceri de pret sau altor actiuni promotionale va fi supusa conditiilor de desfasurare ale actiunii promotionale în cauza, disponibile consumatorului pentru consultare în cadrul Website-ului. Produsele si ofertele valabile vor fi semnalizate pe Web-site prin prezenta statusului „in stoc” care va aparea in dreptul acestor Produse si oferte valabile . Adaugarea unui Produs în sumarul de Comanda, în lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine înregistrarea operatiunii ca fiind o Comanda finala, implicit nici indisponibilitatea Produsului fata de alti utilizatori ai Website-ului. Afisarea textului privind disponibilitatea si procesarea solicitarii de transfer a Produsului în sumarul de Comanda în cadrul Website-ului nu reprezinta validarea automata a Comenzii, existand posibilitatea ca între momentul adaugarii Produsului în sumar, si momentul validarii finale a Comenzii de catre Client, Produsul/Produsele sa devina indisponibil(e), Campo D’Oro nefiind raspunzator pentru aceasta. Informatiile privind statusul stocului de Pro-dus pot suferi modificari între momentul adaugarii Produsului în cosul de cumparaturi si momentul validarii finale a Comenzii, fara ca Campo D’Oro sa poata fi tinut raspunzator pentru orice potential prejudiciu al unui utilizator al Website-ului. 


3.3 Preturile Produselor 

Preturile Produselor prezentate pe Website sunt exprimate în RON si au toate taxele incluse, cu exceptia costurilor de transport. Costurile de transport vor fi aduse la cunostinta Clientului înainte de momentul finalizarii Comenzii. Preturile aplicabile sunt cele afisate pe Website în momentul validarii Comenzii de catre Client. Preturile includ T.V.A., iar toate modificarile legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe se vor reflecta în pretul Produselor prezente pe Website în momentul intrarii în vigoare a actului normativ respectiv. Orice alte taxe suplimentare cu privire la anumite categorii de Produse vandute pe Website la un moment dat vor fi incluse în pretul acestora. 


3.4 Plasarea si validarea finala a Comenzii. Confirmarea Comenzii si încheierea contractului de vanzare. 

Clientul poate efectua Comenzi pe Website, în considerarea prevederilor acestor Termene si Conditii, cu respectarea urmatorilor pasi:

(i) adaugarea Produselor dorite în Cosul de cumparaturi,

(ii) validarea finala a Comenzii prin apasarea butonului ”FINALIZEAZA Comanda” ulterior bifarii casutei “Am luat la cunostinta si sunt de acord cu termenele si conditiile de utilizare a Website-ului”;

(iii) furnizarea informatiilor solici-tate în vederea procesarii Comenzii si livrarii Produsului/Produselor; În scopul procesarii Comenzii si livrarii Produsului/Produselor, Clientul trebuie sa furnizeze informatiile solicitate în campurile generate anterior apasarii butonului ”FINALIZEAZA COMANDA”. Simplul fapt de a adauga Produse în Cosul de cumparaturi nu echivaleaza cu validarea Comenzii si nu creeaza nicio obligatie pentru Campo D’Oro de a proceda la livrarea Produselor. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii 


3.5 Plata Produselor Plata Comenzilor realizate se poate efectua numai online, prin card bancar. Plata Produselor se va face în momentul comenzii. Bonul fiscal si Factura fiscala, dupa caz, vor fi eliberate pentru fiecare Comanda în parte si vor însoti Produsele livrate. Bonul fiscal si/sau factura va fi emisa de catre vanzatorul Produselor, respectiv Campo D’Oro. In cazul în care un Produs comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre Campo D’Oro din motive independente de vointa acestuia, Campo D’Oro va informa Clientul în acest sens anterior livrarii, urmand ca plata sa se faca exclusiv pentru Produsele livrate.. 


3.6 Livrarea Produselor 

Campo D’Oro se obliga sa livreze bunurile în sistem de curierat door-to-door catre Client. Clientul se obliga sa fie prezent la receptionarea Comenzii la adresa indicata în Comanda.

În cazul în care Clientul nu este disponibil sa receptioneze personal Comanda, acesta va desemna o alta persoana în locul sau. Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior acceptarii Comenzii (strada, numarul strazii, blocul/cladirea, numarul, etajul, codul interfonului).

În cazul aparitiei unor erori la introducerea acestor informatii, Campo D’Oro nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii Comenzii, livrarea cu întarziere a Comenzii sau pentru orice alte consecinte.

Livrarea se face in maxim 72 de ore lucratoare de la finalizarea Comenzii, in fiecare zi de marti si vineri a saptamanii în intervalul orar 09:00 – 18:00. Campo D’Oro va contacta Clientul de maxim 2 ori cu privire la livrarea Comenzii. În cazul în care Clientul nu raspunde ambelor solicitari Comanda se va întoarce în depozitul Campo D’Oro, fara ca Campo D’Oro sa poata fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii Comenzii.

În acest caz, livrarea comenzii se va amana pentru urmatorul transport. Campo D’Oro va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor însotitoare. Campo D’Oro va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul judetului Timis. Clientul sau persoana desemnata se obliga sa verifice livrarea, starea Produselor si sa semneze documentul de livrare prezentat de catre curier la livrarea Produselor. In cazul in care clientul observa in momentul livrarii o deteriorare vizibila a produselor are posibilitatea sa refuze livrarea. 

 

3.7 Returnarea produselor

 

La receptionarea Produselor, Clientul trebuie sa se asigure ca Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. În caz contrar, Clientul poate sa notifice Campo D’Oro cu privire la aceste aspecte la numarul afisat in sectiunea Contact. Clientul are dreptul sa returneze un Produs doar in momen-tul livrarii. Acesta va completa formularul retur disponibil pe site sau la persoana care livreaza. Odata completat formularul de retur, acesta va fi predat agentului de livrare iar  Campo D’Oro va rambursa suma în termen de 5 zile lucratoare de la data returului, prin virament bancar în contul indicat de Client în formularul de retur. Produsele nu pot fi returnate dupa receptionarea lor de catre Client. 


4. TERMEN DE VALABILITATE PRODUSE 


Toate Produsele comercializate în cadrul Website-ului sunt proaspat culese si ambulate corespunzator. In cazul in care sunt produse lipsa din comanda sau produsele nu corespund din punctul de calitativ, Clientul are prosibilitatea returnarii conform sectiunii III.7


5. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 


Pentru detalii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati politica de confidentialitate disponibila https://banatblue.ro/politica-confidentialitate.

Continutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuala aplicabile, inclusiv dar fara a se limita la Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Toate textele, formatarile (inclusiv, dar fara a se limita la selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe Website) si imaginile, graficele, animatiile, instrumentele, aplicatiile, muzica, sunetele, articolele, copiile, materialele, foto-grafiile, marcile, denumirile comerciale si logo-urile, precum si alte materiale si informatii de pe acest Website sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala ale Campo D’Oro, subsidiarilor si afiliatilor, si ale licentiatorilor acestora (denumite în mod colectiv ”Continutul”). Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operatiuni de inginerie inversa, decompilate, dezasamblate, modificate, publicate pe alte website-uri, încadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sub-licentiate sau transferate în orice forma de catre Client. Niciunul dintre elementele de pe Website nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau în orice alt mod, orice licenta sau drept de a utiliza, în orice scop Continutul, în tot sau în parte. Marcile, logourile, numele comerciale si marcile, atat înregistrate cat si neînregistrate (denumite, în mod colectiv, ”Marcile”) afisate pe Web-site sunt Marci apartinand Campo D’Oro sau tertilor parteneri afiliati ai acestuia. Nimic de pe Website nu trebuie interpretat ca acordand, în mod direct, implicit, sau în alt mod, orice licenta sau drept de utilizare a oricarei Marci afisate pe Website. Clientul declara si întelege ca orice utilizare neautorizata a acestor materiale reprezinta încalcarea dreptur-ile de proprietate intelectuala ale Campo D’Oro sau tertilor parteneri afiliati ai acestuia si va atrage exercitarea, de catre acestia a tuturor remediilor legale. Campo D’Oro ofera Clientului o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a vedea, distribui, printa sau descarca orice Continut, asa cum acesta este definit mai sus, de pe Website, exclusiv pentru uzul sau personal. Clientului nu îi este acordat dreptul sa licentieze, republice, distribuie, copieze, cesioneze, sub-licentieze, transfere, vanda, creeze opere derivate sau orice alta utilizare nonpersonala a oricarui Continut al Website-ului. Nicio parte a Continutului nu poate fi reprodusa în nicio forma sau încorporata în orice sistem electronic sau mecanic de gasire a informatiilor, altfel decat în scopul folosirii personale. Clientul nu poate accesa sau utiliza Website-ul în niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta Website-ul sau orice server sau retea care sta la baza Website-ului, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul oricarei alte persoane sau entitati de a utiliza Website-ul. 


6. ALTE PREVEDERI 

Website-ul poate contine legaturi („Link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica Termene si Conditii de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile/paginile respective, Campo D’Oro nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor Link-uri sau trimiteri pe Website este realizata, de regula, pentru ajutorul sau în interesul Clientului, iar în alte cazuri în scop publicitar. Campo D’Oro nu garanteaza/controleaza actualitatea/exactitatea in-formatiilor prezente pe website-urile unor terti catre care trimit link-urile de pe Website. Prin continuarea utilizarii Website-ului, Clientul întelege si accepta ca acceseaza acele website-uri si/sau foloseste produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclu-siv pe propriul risc si pe propria raspundere si ca nu poate solicita Campo D’Oro des-pagubiri pentru prejudiciile suferite ca urmare a accesarii acestor link-uri si folosirii ser-viciilor puse la dispozitiei pe website-urile catre care Linkurile fac trimitere. 7. RECLAMATIi SI LITIGII 


Aceste Termene si Conditii sunt supuse legislatiei din Romania. În caz de aparitie a unor dispute, Clientul va putea sa depuna reclamatii prin accesare paginii https://www.banatblue.ro pentru a ajunge la o solutionare amiabila. Însa, în conditiile în care nu s-a ajuns la o întelegere amiabila între parti, litigiile vor fi solutionate de instan-tele judecatoresti competente. 


PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI VA EXPRIMATI ÎN MOD EXPRES ACORDUL CU PRIVIRE LA URMATOARELE PREVEDERI ALE ACESTOR TERMENE SI CONDITII: PREVEDERI GENERALE, UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, PROPRIETATE INTELECTUALA, ALTE PREVEDERI, DESPAGUBIRI, RECLAMATII SI LITIGII.